ToppText

Enhetsfrakt 29 kr inom Sverige. Fraktfritt vid order på 1000 kr eller mer.

Kosmiska lektioner

130 kr
Lagerstatus: I lager

Martinus förklaring av livsgåtan talar till människor som söker logiska svar på de existentiella frågorna och som anar att logiken har beröring med etiken, med humaniteten och kärleken. Martinus visar att i djupet av kristendomen avslöjas en kosmisk sanning. 

Han förklarar hur människans livsproblem sammanhänger med hennes bristande förståelse av livet. Dödens ouppklarade gåta är i sig själv källan till en grundläggande oro och ängslan. Men med kunskapen om döden som en födelse till en andlig värld, om återfödelse och orsaken till människornas öde kan vi få en helt igenom ny förståelse för vilka vi är och därmed leva i harmoni med livet. 

Innehåll:

Den mentala kursändringen. Fysisk och andlig upplevelse. Orsaken till den jordiska människans öde. Ödmjukhet. Genom världsalltets tomrum. Livets ödesspel. Onaturlig trötthet. Hur motarbetar man sitt mörka öde? Vad är fiendskap? Hedendom och kristendom. Den heliga anden. Syndernas förlåtelse. Livets axellutning. I övertrons skugga. Ljuset i mörkret. Ordet. Det psykiska templet. Jaget och dess egen värld. Kosmiska glimtar. 

 

Specifikationer
Författare Martinus
Mediatyp Pocket
Utgiven 2014-01-01
Förlag Världsbild Förlag AB
Vikt 190 g
Mått 110 x 179 x 13 mm
Sidantal 191
Översättare Nils Kalén
Artikelkod 74817
Språk Svenska
Författare Martinus
ISBN 9789185132768
Titel Kosmiska lektioner