ToppText

Enhetsfrakt 29 kr inom Sverige. Fraktfritt vid order på 1000 kr eller mer.

Meditation • Kring min missions födelse

135 kr
Lagerstatus: I lager

Hur kan vi utforska vår materiella och andliga existens?

I artikeln På kärlekens altare utforskar Martinus kärlekens essentiella roll i mänsklighetens andliga utveckling. Nutidens utmaningar med en materialistisk kultur som undergräver kärleken belyses och en kosmisk vetenskap läggs fram som lösningen. Genom att praktisera och förstå kärlekens principer kan vi åstadkomma en högre, mer harmonisk tillvaro.

På den här vägen kan meditation vara en stor hjälp, vilket förklaras i bokens andra artikel. Genom att meditera på ett riktigt sätt kan en djupare andlig utforskning för ett individuellt och kollektivt välbefinnande äga rum.

Målet med vår resa i den fysiska världen är att återförenas med det gudomliga, vilket beskrivs i den tredje artikeln. Genom att analysera Bibelns berättelser som symboliska snarare än bokstavliga, blir universums djupaste mysterier uttryck för liv och skapelse.

I bokens fjärde artikel ger Martinus en gripande skildring av sitt personliga andliga uppvaknande som transformerade hans liv. Han delar sin upplevelse av universell kärlek och betonar betydelsen av att söka sin egen sanning.

Martinus verk behandlar livets väsentliga grundfrågor. Han beskriver en världsbild där allting i sin slutliga analys utgör en logisk skönhet och allomfattande kärlek för varje levande varelse. För många människor har Martinus blivit vägvisaren till en djupare livsförståelse, som gett dem en ljus syn på livet.

Specifikationer
Mediatyp Danskt band
Utgiven 2024-02-09
Sidantal 114
Författare Martinus
ISBN 9789187703355
Förlag Världsbild Förlag AB
Titel Meditation • Kring min missions födelse
Mått 140 x 200 x 9 mm
Artikelkod 96920
Språk Svenska
Originaltitel Det Tredje Testamente. Meditation; Det Tredje Testamente. Omkring min missions fødsel
Vikt 185 g